Lukijan mielipideartikkeli:

Aikuiset eivät kuuntele lapsia

KUN aikuiset päättävät asiat, ei lasten asioita kuunnella. Niin pitäisi lapsiakin kuunnella myös. Lapsetkin voivat keksiä hyvän vastauksen johonkin asiaan. Niin että lastenkin ääni pitää kuulua.

Lapsilla voi olla ratkaisu. Ainakin joskus aikuiset eivät huomaa että lapsella on asiaa. Esim kun he katsovat puhelinta. Ja ehkä silloin kun he imuroivat. Niin tuntuu joskus kurjalta. Miltä tuntuisi jos sinua ei kuunneltaisi. Ei olisi kivaa. Joskus harmittaa kun sinua ei kuunnella ja se että asia voi mennä pois mielestä. Sitten sen muistaa vasta vartin päästä.

Ainakin minulle on tapahtunut niin. Mutta ei ole kivaa kun ei kuunnella, niin kyllä aikuisten pitäisi kuunnella lapsia.

Jooa Hakamaa, 9 v, Aapiskujan koulu

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.