Ei saa roskata!

Sadevedessä on myös muovia ja vedessäkin. Roskaaminen on myös rikos jos heität roskia hoidetuille alueille. Älkää ikinä heittäkö roskia hoidetuille alueille! Roskat Myös kulkeutuvat syystä tai toisesta mereen ja järveen. Vähäisestä roskaamisesta voidaan määrätä sadan euron rikesakko. Roskat tukkivat eläimen mahalaukun tai suoliston.  Roskaaminen on loputtava heti! Voisitteko lopettaa roskaamisen?

Jos löydätte roskia niin laittakaa se laukkuun tai jos lähellä on roskakori laittakaa roskat roskakoriin.

Jone, 10 v, Aapiskujan koulu

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.