Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n uudeksi yritysneuvojaksi on valittu Maria Ahvenniemi

Maria Ahvenniemi.

Julkaistu:

Aihe:

–Minulla on pidempään ollut toive työskennellä oman lähialueen ja sen yritysten menestystä varten, ja nyt toive konkretisoituu. Uuden aloittaminen tuntuu hyvältä ja innostavalta. Työn aloitus osuu keskelle poikkeuksellisia olosuhteita, mikä vetää kyllä nöyräksi. Samalla uskoni maaseutumaisten seutujen elinvoimaisuuteen ja tulevaisuuteen on kuitenkin vahvistunut. Tarvitaan uudenlaista, rohkeaa ajattelua ja tekemistä, hän sanoo.

Ahvenniemi työskenteli aiemmin vuosia Into Seinäjoen palveluksessa. Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Koulutukseltaan Ahvenniemi on yhteiskuntatieteiden maisteri.

–Odotan tiivistä yhteistyötä alueen yritysten, kunnallisten toimijoiden ja muiden keskeisten sidosryhmien kanssa. Toimenkuvaani JPYP:llä kuuluu yritysneuvonnan lisäksi kehittämistehtäviä, joiden parissa pääsen varmasti mielenkiintoisiin keskusteluihin, aloitteisiin ja konkreettiseen toimintaan yhteistyössä muiden kanssa. Toivon, että alueemme yritykset ovat ideoineen ja mieltä askarruttavine ajatuksineen matalalla kynnyksellä yhteydessä sekä minuun että muihin JPYP:n asiantuntijoihin. Tavoitteena on tavata ja tutustua mahdollisimman moneen henkilökohtaisesti myös kasvotusten, kun tilanne sen sallii!

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.