Yrityspalveluihin uutta voimaa

Julkaistu:

Aihe:

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen yrityspalvelupäällikön viiden vuoden määräaikaiseen tehtävään on valittu Johanna Olsson (YAMK). Olsson aloittaa tehtävässään 1.5.2020. Hän siirtyy yrityspalvelupäälliköksi Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston yrityspalveluiden asiantuntijan tehtävistä.

Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston työnvälitys- ja yrityspalvelujen palvelujohtajan viiden vuoden määräaikaiseen tehtävään on valittu Aki Ruotsala (HTM, KTM). Ruotsala aloittaa tehtävässään 1.7.2020. Hän siirtyy palvelujohtajaksi Kuortaneen kunnan elinkeinovastaavan tehtävistä.

TE-toimiston yritys- ja työnvälityspalvelut vastaavat osaavan työvoiman saatavuudesta, työnvälitys- ja yrityspalveluiden tehokkaasta toiminnasta, muutosturvasta, EURES-palveluista, aloittavien yrittäjien palveluista, rekrytointikoulutuksista, yhteistyöstä valtakunnallisten puhelinpalvelujen kanssa, palkkatukipäätöksistä sekä TE-toimiston osalta yrityspalvelukeskuksen kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.