Kaksineuvoisen hoitotyön johtajan sijaiseksi esitetään Johanna Heinoa

Julkaistu:

Aihe:

KAKSINEUVOISEN hoitotyön johtajan määräaikaiseksi sijaiseksi esitetään terveystieteiden maisteria, sairaanhoitajaa (amk) Johanna Heinoa.

Haastattelijat pitivät Heinoa parhaana vaihtoehtona, sillä hänellä on vaaditun pätevyyden lisäksi vahva kokemus vaativista terveydenhuollon esimiestehtävistä ja talous- ja henkilöstöjohtamisen osaamista. Haastattelussa nousivat esiin myös hänen henkilökohtaiset ominaisuutensa, ja hänellä on hyvä perusterveydenhuollon tuntemus ja osaamista muun muassa lean-kehittämisestä.

Hoitotyön johtajalle haetaan viransijaista 1.11.2019–31.12.2020 väliselle ajalle. Tehtävään haki 11 henkilöä, joista kolme ei täyttänyt koulutusvaatimuksia. Haastatteluun kutsuttiin Heinon lisäksi Päivi Aatsinki, Päivi Kupila ja Anne-Mari Lahdensuo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.