Näkötorni pystyssä, talkoot jatkuvat

Talkoolaiset pystyttivät tornin viime perjantaina. Kuva: Simo Metsäpelto
LAKEAHARJUN näkötornin runko nostettiin pystyyn perjantain talkoissa. Tornin kokoonpanoa jatketaan talkoilla asentamalla kerros kerrokselta portaat, lattiat ja kaiteet.

Torniin tulee myös lähtölava nopeuslaskijoita varten.

Tällä viikolla talkoita on joka päivä, kertoo Lakaniemi-Pokela-Pyhälahti Kyläseuran puheenjohtaja Heikki Salmela. –Eläkeläiset voivat tulla kello 15 ja muut, kun ehtivät töistä. Väkeä tarvitaan, jotta saadaan torni valmiiksi ennen talven tuloa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.