Lapila jatkaa Vedossa

Miina Lapila aloittaa toisen kautensa Vedossa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Lapila on pelannut urallaan 120 Korisliiga-ottelua ja hänellä on palkintokaapissaan kolme SM-mitalia Catzin riveissä.

Vedon nuorista pelaajista Minttu Isoranta ja Lapualta Vimpeliin siirtynyt Pihla Jaatinen nähdään myös Vedon Korisliigajoukkueessa tulevalla kaudella.

-Miinan jatkosopimus on meille tärkeä, hän tuo joukkueeseen kokemusta ja lisää energiaa kentälle. Isoranta ja Lapila aloittivat opiskelun Vimpelin Lukion Palloilulinjalla, he pelaavat Korisliigan ohella myös 17-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjaa, johon Veto nousi viime kauden päätteeksi, kertoo Vedon Korisnaisten päävalmentaja Jarkko Havu.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.