Mieskaksikko ajoi ojaan Lappajärvellä

Ulkomaalainen mieskaksikko ajoi ojaan lauantaiaamuna Lappajärven Nykäläntiellä.

Tapahtuneen jälkeen ojaanajaja oli yrittänyt ottaa puhelinta pois hätäkeskukseen ilmoittaneelta mieheltä. Toinen miehistä löytyi makaamasta pellolta sadan metrin päässä ojaanajopaikalta pellolta. Noin 25-vuotias ulkomaalaismies alkoi vastustella poliisin suorittamia toimenpiteitä ja häneen jouduttiin kohdistamaan voimakeinoja autoon laittamisen yhteydessä. Toinen autossa olleista jäi kadoksiin.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.