Ajankohtaisen kakkosen juttu 1979 kansanpadosta

Julkaistu:

Aihe:

Yle Areenassa on julkaistu vanha Ajankohtaisen kakkosen jakso, jossa käsiteltiin Lappajärven kansanpatoa. Se rakennettiin Halkosaareen Niskan sillan kohdalle 2. toukokuuta 1979, eli siitä tuli toukokuun alussa kuluneeksi 40 vuotta. Ajankohtaisen kakkosen ensiesitys nähtiin myöhemmin saman vuoden 1979 syksyllä.

Linkki televisio-ohjelmaan:

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/05/29/lappajarven-laiton-kansanpato-oli-kapina-byrokratiaa-vastaan-jarven-puolesta

Linkki juttuun, joka julkaistiin Järviseudun Sanomien printtilehdessä 30. huhtikuuta tänä vuonna:

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2019/05/02/parempi-tilanne-kuin-vappuna-1979/
 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.