Saarijärven yli 15 vuotta kestänyt kunnostusprojekti tuli päätökseensä: ”Vesi on mielestäni paljon kirkkaampaa kuin ennen”

Saarijärven lumpeikkoja niitetään koneellisesti kesäisin.
Saarijärven lumpeikkoja niitetään koneellisesti kesäisin. Kuvat: Timo Kontiainen.
Saarijärven lumpeikkoja niitetään koneellisesti kesäisin.
Saarijärven lumpeikkoja niitetään koneellisesti kesäisin. Kuvat: Timo Kontiainen.
SAARIJÄRVEN kunnostushanke Kortesjärvellä otettiin työn alle vuonna 2009 ja valmista tuli 15 vuotta myöhemmin. Hankkeen päätöskokous pidettiin perjantaina 7. kesäkuuta. Hanketta viivästytti muun muassa viitasammakon esiintyminen alueella. Ajatus järven kunnostuksesta sai alkunsa kylä...

SAARIJÄRVEN kunnostushanke Kortesjärvellä otettiin työn alle vuonna 2009 ja valmista tuli 15 vuotta myöhemmin. Hankkeen päätöskokous pidettiin perjantaina 7. kesäkuuta. Hanketta viivästytti muun muassa viitasammakon esiintyminen alueella.

Ajatus järven kunnostuksesta sai alkunsa kylä…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.