Lukijan mielipideartikkeli:

Hongisto ja punavihreä kupla

Kansanedustaja Reijo Hongisto (sin.) antoi lausuntoja (JS 25. heinäkuuta). Artikkeli oli otsikoitu ”Hongisto haluaa pitää koko maan asuttuna”. Lausunnoissaan Hongisto väittää, että ”punavihreässä kaupunkikuplassa elävien toive olisi maaseudun tyhjentäminen”.

Mihinkähän Hongisto perustaa väitteensä? Odottaisi, että kansanedustajatason teksti olisi hieman perustellumpaa ja asiapitoisempaa. Nyt tällaisilla epämääräisillä heitoilla edistetään vain asennekuilua maaseudun ja kaupunkien välillä. Toisaalta koskaan ennen ei ole ollut tällaista vastakkainasettelua maaseudun ja kaupunkien välillä kuin tämän hallituksen aikana.

Tässä hallituksessa myös Hongiston edustama puolue on mukana. Punavihreitä pääministereitä ei juuri ole näkynyt, vaan 15 viime vuotta on ollut hallituksen johdossa keskustalainen tai kokoomuslainen pääministeri. Maaseudun tyhjentyminen on vauhdittunut juuri näiden hallitusten aikana, ja Hongiston puoluetoveri on ollut organisoimassa muun muassa aktiivimallia, mikä ei yhtään edistä maaseudun elossa pitämistä.

En tiedä luetaanko pelkät asenteelliset heitot valeuutisiin, mutta mitään tekemistä tiedon jakamisen kanssa niillä ei kuitenkaan ole.

“Toisin näkijä”

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Tuomo Kotkanniemi kertoo seuraavansa Järviseudun tapahtumia aktiivisesti.

Muistoja Järviseudulta 

SEURAAN Järviseudun tapahtumia aktiivisesti. Aloitin Frans Takalan ollessa Kotikunta-lehden päätoimittajana. Lehti tehtiin ja painettiin Seinäjoen

Tuomo Kotkanniemi kertoo seuraavansa Järviseudun tapahtumia aktiivisesti.

Muistoja Järviseudulta 

SEURAAN Järviseudun tapahtumia aktiivisesti. Aloitin Frans Takalan ollessa Kotikunta-lehden päätoimittajana. Lehti tehtiin ja painettiin Seinäjoen

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.