Veto lähtee pelaamaan parhaita pelejään

Kotiuttajajokeri Janne Mäkelä iloitsi välieräpaikasta.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Välierät käynnistyvät Vedon osalta torstaina kello 17, kun Saarikentän kiilaan juoksee JoMa kapteeninsa Tuomas Jussilan johdolla. Lauantaina Joensuussa peli käynnistyy kello 16 ja maanantain ottelu Saarikentällä kello 17. Kolmella voitolla etenee pelaamaan mestaruudesta. Tarvittaessa pelataan ensi keskiviikkona kello 17 JoMa–Veto ja perjantaina 7.syyskuuta Veto–JoMa.

Joensuun tasaisesta porukasta kovia tehoja kauden aikana ovat iskeneet lyöjä-ässä Juha Niemi sekä Henri Litmanen, pudotuspeleissä Konsta Kettunen sekä Juha Puhtimäki.

–Vastaan on tulossa laadukas, hyvä ulkopelijoukkue, josta löytyy myös sarjan parhaita yksilöitä, Vedon pelinjohtaja Sami Petteri Kivimäki tiivisti.

VETO otti puolivälierissä kolme peräkkäistä voittoa Pattijoen Urheilijoista. Sarja käynnistyi sunnuntaina kotiottelulla 2-0 (6-0, 13-2). 1911 katsojaa seurasi peliä, jossa Pattijoella ei juuri ollut sanottavaa pelin kulkuun. Vedon parhaana palkittiin kaksi kunnaria ja viisi tavallista juoksua lyönyt sekä kaksi tuonut Elmeri Anttila. Kakkospalkinnon pokkasi Mikko Kanala (1/0).

Tiistaina Pattijoella vastassa oli nälkäinen Raahe, joka iski pomppua kenttään. Kotijoukkue haastoi hallitsevaa mestaria tosissaan ja vei ensimmäisen jakson nimiinsä. Vedon peli alkoi kulkea toisessa jaksossa, kun Matias Rinta-aho löi toisen juoksunsa ja Teemu Isoketo toi sen kotipesään. Vuoron jälkeen numerot olivat Vedolle jo 0-8. Numeroita kaunisteltiin vielä kahdessa vuoroparissa. Molempien supervuorot päättyivät tuloksettomina. Kotiutuslyöntikisassa Veto näytti kovia hermoja ja osaamistaan, kun parit Janne Mäkelä – Olli Heikkala, Rinta-aho – Severi Lassila ja Anttila – Arttu Ruuska onnistuivat. PattU:n viidestä yrityksestä onnistui kaksi. Ottelu päättyi numeroihin 1-2 (4-1, 3-10, 0-0, 2-3). Vedon ykkönen oli Arttu Ruuska (1+2/2), kakkospalkittu Mikko Kanala (0/1).

TORSTAINA Veto otti kymmenennen peräkkäisen välieräpaikkansa Saarikentällä selkeästi luvuin 2–0 (20–4, 9–5) ottelussa, jota seurasi 1508 katsojaa.

Kuten Raahen parhaana palkittu Timo Kallio (1+1/2) myönsi, sillä ei ollut juuri mahdollisuuksia voittaa.

–Kohtuu kova nippu vastassa. Ei meidän taso riitä mitenkään.

Mainos

Pattun kausi oli valmentaja Juha Karjaluodon mukaan vuoristorataa. Hän aikoi laittaa vinkkarit naulaan ja jäädä eläkepäiville.

Vedon ykköspalkittu Janne Mäkelä (1+7/3) totesi, että lyöntipäivä oli hyvä.

–Ei kai tässä voi olla kuin hyvillä mielin, kun saa puhtaasti sarjan poikki.

Kivimäen mukaan kärsivällisyys oli tässä sarjassa ykkösteema.

–Siinä me pysyttiin hyvin, myös Pattijoella, jossa hävisimme ensimmäisen jakson. Isoketo-Kanala -kaksikko pelasi loistavan sarjan ja Tuomo Lönnmarkin tuleminen numerolle Pattijoelle toiselle jaksolle kolme oli erittäin iso tekijä tähän ottelusarjaan. Ja tietysti nämä meidän kotiuttajat pystyivät lyömään suunnitellusti ja reagoimaan sarjan aikana.

–Pelit kovenee ja lähestytään taas askel niitä pelejä, joita on koko ajan odotettu. Tämäkin sarja, vaikka vähän repsahti välillä, valmisti meitä aika hyvin.  Me halutaan pelata meidän parhaat pelit tulevissa otteluissa.

Torstaina kokoonpanosta puuttuivat vielä joitakin otteluita sivussa olleet Sami Haapakoski, Mikko Haukkala ja Jere Saukko.

–Olen luottavainen siihen, että meillä on jatkossa erittäin kova nippu kentällä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.