Kärkkäinen jättää Vimpelin

Vimpelin kunnanhallitus julkaisi tänään iltapäivällä tiedotteen, jossa kertoo kunnanjohtaja Timo Kärkkäisen jättävän tehtävänsä. Koeajalla oleva Kärkkäinen irtisanoutuu perhesyistä ja on virassa tänään viimeistä päivää.

Kunnanhallitus käsittelee asiaa kokouksessaan maanantaina ja heti perään kokoontuva valtuusto päättää uuden kunnanjohtajan hakuprosessin käynnistämisestä sekä sen aikataulusta. Hallinto- ja talousjohtaja Seija Kinnunen hoitaa kunnanjohtajan tehtäviä, kunnes uusi kunnanjohtaja aloittaa virassaan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.