Heikki Valijoelle Kotiseutuliiton korkein tunnustus

Evijärveläiselle Heikki Valijoelle on myönnetty kotiseututyön korkein tunnustus.

Suomen kotiseutuliitto on myöntänyt evijärveläiselle Heikki Valijoelle kotiseututyön ansiomitalin. Kyseessä on korkein liiton jakama tunnustus.

Kotiseutuliitosta kerrotaan, että Valijoen ansiot paikallisessa ja maakunnallisessa kotiseututyössä on katsottu erittäin merkittäviksi.

Hän on Evijärvi-Seuran puheenjohtaja ja kuuluu myös Järviseutu-Seuran hallitukseen. Viime vuosina hän on myös esimerkiksi laatinut Ähtävänjoelle 100 kilometriä pitkän Tervareitti-melontareitistön ja tuonut kotiseutuopetusta mukaan Evijärven yläkouluun ja lukioon.

Mitali jaettiin viikonloppuna valtakunnallisilla kotiseutupäivillä Lappeenrannassa. Samalla sen sai yhdeksän muuta ansioitunutta.

Mainos

Valijoelle

huomionosoitus merkitsee ”äärettömän paljon.”

–Kotiseututyössä joskus tuntuu, etteivät voimat enää riitä, mutta samalla koen, että saan huomattavasti enemmän kuin kykenen antamaan.

–Olen nöyrän kiitollinen saamastani huomionosoituksesta. Kun luin kotiseutuliitosta tulleen kirjeen, istuin yksin keittiön pöydän äärellä, ja kyllä Heikille kyynel tuli silmään. Se kosketti niin syvältä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.