Soudun kotikisat viikonloppuna

Julkaistu:

Aihe:

Evijärven Urheilijat valmistautuu parhaillaan kirkkovenesoudun SM-sprintteihin. Ne järjestetään lauantaina ja sunnuntaina 11.–12. elokuuta Kivitipun rannassa.

Kilpailussa on naisten, miesten ja nuorten sekä sekajoukkueiden sarjat. Matkat ovat 2 ja 10 kilometriä sekä nuorilla 5 kilometriä.

SM-soutua ei Järviseudulla usein nähdä. Kyseessä ovat seuran ensimmäiset kotikisat eli Evijärven Urheilijoiden itse järjestämät kisat sitten vuoden 2009. Tuolloinkin kyseessä oli sprinttikilpailu, joka pidettiin niin ikään Lappajärvellä. Evijärvi ei ole soutukilpailuja varten kyllin syvä. Lappajärven Veikot on sen lisäksi järjestänyt vuonna 2011 oman keskimatkan eli 27 kilometrin kilpailunsa.

Kannustamaan pääsee maksutta, ja kilpailureitit kulkevat läheltä rantaa.

–Suomen parhaimmat puuvenesoutajat kokoontuvat sinne. Tervetuloa seuraamaan soutu-urheilua, joukkueeseen kuuluva Aimo Sironen kertoo.

Lue lisää Evijärven Urheilijoiden joukkueen tunnelmia Järviseudun Sanomien numerosta 31.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.