Evijärvellä koristeltiin Suomi 100 -puu

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärven keskustassa Kauppatien raittia koristaa sinivalkoinen Suomi 100 -puu, jonka oksille on ripustettu sata itsetehtyä koristetta. Oksissa roikkuu muun muassa pieniä linnunpönttöjä, mökkejä, lintuja ja lumihiutaleita.

Suomi 100 -puun on ideoinut eläkkeellä oleva kuvaamataidonopettaja Kaisu Joensuu, joka kokosi innokkaan joukon toteuttamaan juhlapuuta. Puu koristeltiin maanantaina 4. joulukuuta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.