Posti tuo printin perille

Ulla Lassila jakanut postia vuodesta 2004.

Julkaistu:

Aihe:

Järviseudun Sanomat jaetaan lukijoille muun postin mukana. Jakajat ahertavat aamuvarhaisesta lähtien, jotta lukijat saavat lehtensä ajoissa luettavaksi.

Koska lehdet jaetaan auton ikkunasta, postilaatikon on hyvä olla suorassa noin metrin korkeudella maasta. Talviaikaan laatikon edustalta on luotava lumet, että postiauto pääsee koukkaamaan laatikolle helposti.

Lue keskiviikkona ilmestyneestä lehdestä, millainen on postinjakajan työpäivä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.