Paloasema sai uudet yrittäjät Evijärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vanha paloasema on saanut Evijärvellä uudet yrittäjät, kun Järvi-Z myi kiinteistön AP Rengastarvikkeelle ja Rakennus Mikolle.

Alun perin tilat piti ostaa Evijärven kunta, jonka oli tarkoitus siirtää asemalle teknisen toimen varikko sekä työpaja Kieppis. Osan tiloista kunta olisi myynyt edelleen AP Rengastarvikkeelle.

Kauppa päätettiin kuitenkin perua, sillä valtuuston tekemästä osto- ja myyntipäätöksestä oli valitettu hallinto-oikeuteen. Valitusten käsittely olisi viivästyttänyt kauppojen toteutumista ainakin vuodella. Kiinteistölle oli myös ehditty löytää toinen ostajaehdokas.

Niinpä kunta jäi kokonaan kaupan ulkopuolelle, kun AP Rengastarvikkeen kaveriksi kiinteistön ostoon lähti Rakennus Mikko, joka aikoo tuoda paloasemalle rakennuskoneiden vuokraustoimintaa.

Tulevaisuudessa vanhalla paloasemalla voi toimia useampikin yrittäjä, sillä Rakennus Mikko suunnittelee pihapiiriin uuden hallin rakentamista toimitiloja tarvitseville. Myös Rakennus Mikon omistama pieni osa paloasemaa on vuokrattavissa tai myytävissä ulkopuolisille toimijoille.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.