K-Market Veto on Pohjanmaan ja Satakunnan paras K-Market

K-Market-ketju palkitsee joka vuosi parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Lisäksi kauppoja palkitaan erilaisten vuosittain vaihtuvien teemojen perusteella.
K-Market-ketju palkitsee joka vuosi parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Lisäksi kauppoja palkitaan erilaisten vuosittain vaihtuvien teemojen perusteella. Kuvassa K-Market Vedon kauppiaat Ulla Laakso (vas.) ja Mari Takala. Kuva Ullalta.
K-Market-ketju palkitsee joka vuosi parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Lisäksi kauppoja palkitaan erilaisten vuosittain vaihtuvien teemojen perusteella.
K-Market-ketju palkitsee joka vuosi parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Lisäksi kauppoja palkitaan erilaisten vuosittain vaihtuvien teemojen perusteella. Kuvassa K-Market Vedon kauppiaat Ulla Laakso (vas.) ja Mari Takala. Kuva Ullalta.

POHJANMAAN ja Satakunnan parhaaksi K-Marketiksi vuosimallia 2023 on valittu vimpeliläinen K-Market Veto, jonka kauppiaina toimivat äiti Ulla Laakso ja tytär Mari Takala.

K-Market Vedon ytimessä on kaupan timanttinen tiimi, ja kaupan toimintaa ohjaa yhdessä henkilökunnan kanssa laadittu kauppakohtainen liikeidea. Kauppa saa kiitosta lämpimästä ja läheisestä tunnelmasta, josta huokuu aito oman kylän kaupan henki. Lisäksi koko henkilökunta heittäytyy upeasti muun muassa kaupan sosiaalisen median sisältöihin.

–Valinta tuli meille täysin yllätyksenä, emme yhtään osanneet tätä odottaa. Olemme todella otettuja tästä. Ennen kaikkea olemme ylpeitä meidän ihanasta ja ystävällisestä henkilökunnasta, sanoo Ulla Laakso.

–Olemme panostaneet sosiaalisen median kanaviin kovasti ja henkilökuntamme on niissä innolla mukana. Suunnitelmallinen sisällöntuotanto on minun ja kaupan somevastaavan yhteistyötä, Mari Takala jatkaa.

Alueen paras K-Market valitaan sen perusteella, miten se on kehittänyt liikevaihtoaan, menestynyt asiakastyytyväisyystutkimuksissa ja miten kaupan henkilöstöjohtaminen toimii. Palkintoon vaikuttaa myös se, miten kaupan liikeidea tulee asiakkaiden arjessa näkyväksi ja miten kauppa kehittyy ajassa.

–K-Market Vedossa viihtyvät sekä henkilökunta että asiakkaat, siitä kertovat niin palautekanavat kuin henkilöstötutkimuksetkin. Tässä perheessä ollaan kauppiaita jo neljännessä sukupolvessa, ja kauppiaat ovat paikallisesti hyvin aktiivisia. Yhdessä tekemisen meininki näkyy kaikessa toiminnassa, palkintoa perustelee K-Market-ketjun johtaja Jesper Åberg.

Mainos

K-Market Vedossa on panostettu työssä viihtymiseen. Henkilökunnan toiveita kuunnellaan tarkalla korvalla muun muassa työvuorojen suhteen.

–Kaikki lähtee tietysti siitä, että olemme saaneet hyviä työhakemuksia. Myös perehdytykseen on satsattu. Meillä jokaisella työntekijällä on halu oppia uutta. Kaikki myös ymmärtävät, että kun jokainen tekee työnsä hyvin, on se kaikkien yhteinen etu, sanovat Ulla ja Mari.

Voittoa skoolaillaan henkilökunnan kesken kaupalla.

–Yksi työntekijöistä sattui juuri silloin olemaan vapailla ja silti hän haluaa tulla paikalle. Se, että työntekijä haluaa vapaapäiväänsä käyttää tällaiseen kertoo ja merkitsee paljon, sanoo Ulla.

Voiton kunniaksi K-Market veto tarjoaa kakkukahvit perjantaina 15. maaliskuuta kello 11-17.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.