Vedolle kovia jatkosopimuksia

Jatkosopimusten saajat. Kuva: Vimpelin Veto.
Jatkosopimusten saajat. Kuva: Vimpelin Veto.
Jatkosopimusten saajat. Kuva: Vimpelin Veto.
Jatkosopimusten saajat. Kuva: Vimpelin Veto.

VIMPELIN VETO on kiinnittänyt merkittäviä jatkosopimuksia tuleville Superpesiskausille. Lauri Vihriälä, Mikko Vihriälä, Mikko Kanala, Severi Lassila ja Juho Heikkala jatkavat Vedon riveissä kauden 2026 loppuun saakka. Elmeri Anttilan uusi jatkosopimus on 3-vuotinen eli sisältää kaudet 2025-27.

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.