Liikuntaleikkipuisto pystyyn talkoilla

Evijärvellä aloitetaan lokakuussa rakentaa koulukeskuksen pihamaalle liikuntaleikkipuistoa. Puisto on tarkoitus saada talkoilla mahdollisimman valmiiksi ennen talvea.

Puisto on tarkoitettu kaikille kuntalaisille pikkulapsista ikäihmisiin. Alueelle tulee erilaisten leikkivälineiden lisäksi omat alueet muun muassa parkourille, tasapainoilulle ja voimailulle. Lisäksi puistoon on tarkoitus siirtää Mäntyhovin parkkipaikalla oleva skeittiramppi.

Evijärven Urheilijoiden vetämän rakennushankkeen budjetti on 150 000 euroa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.