Kunnat tulivat apuun Jami-kyyteihin

Härmän Liikenteen auto haki viime perjantaina Jamin opiskelijoita Lappajärven toimipisteestä.

Julkaistu:

Aihe:

Elokuusta alkaen Järviseudulla on koulupäivinä nähty aikaisempaa enemmän Härmän Liikenteen busseja. Alajärveltä lähtee aamuisin linja-auto, joka kiertää Vimpelin kautta Lappajärvelle. Toinen auto ajaa Lappajärveltä järven länsirantaa pitkin Alajärvelle. Iltapäivisin ajetaan takaisinpäin samat reitit. Se, että Järviseudun ammatti-instituutin opiskelijat pääsevät kulkemaan bussin kyydissä järven molemmin puolin, edellytti kuntien osallistumista kustannuksiin.

Lue lisää Järviseudun Sanomista 37/2017.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.