Bussivuoro päiväjunalle Lappajärveltä Kauhavalle tauolle – viikonlopun iltareitit Evijärven ja Kortesjärven kautta

Kuljettaja Matias Lahti ja vakiomatkustaja Susanna Vainionpää lähdössä.
Kuljettaja Matias Lahti ja vakiomatkustaja Susanna Vainionpää lähdössä.
Kuljettaja Matias Lahti ja vakiomatkustaja Susanna Vainionpää lähdössä.
Kuljettaja Matias Lahti ja vakiomatkustaja Susanna Vainionpää lähdössä.
LAPPAJÄRVEN julkinen liikenne huononee merkittävästi kesäkuun alussa. Kesällä Kauhavan asemalle ajetaan vain kaksi linja-autoyhteyttä iltajunille perjantaina ja sunnuntaina. Merkittävä heikennys aiempaan on, että nämä uudet vuorot eivät ole suoria Lappajärveltä Kauhavalle. Bussit kie...

LAPPAJÄRVEN julkinen liikenne huononee merkittävästi kesäkuun alussa. Kesällä Kauhavan asemalle ajetaan vain kaksi linja-autoyhteyttä iltajunille perjantaina ja sunnuntaina. Merkittävä heikennys aiempaan on, että nämä uudet vuorot eivät ole suoria Lappajärveltä Kauhavalle. Bussit kie…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.