Klubi 97 on liikuttanut jo 20 vuotta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Klubi 97 ry on pyörittänyt kuntosalia Evijärvellä 20 vuotta.Siinä missä monilla paikkakunnilla kuntosalipalveluja tuottaa joko yritys tai kunta, Evijärvellä toiminnasta vastaa rekisteröity yhdistys.

Klubi 97 juhlii 20-vuotista taivaltaan tänään lauantaina Evijärven nuorisoseuralla järjestettävän Evijärvi tuottaa -tapahtuman yhteydessä. Seuran tiloissa toimivalla kuntosalilla on avoimien ovien päivä. Yhdistys on myös järjestämässä tänään kisattavaa Evijärvi-pyöräilyä.

Mainos

Lue lisää Järviseudun Sanomista 36/2017.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.