Harjun toimintakeskus odottaa päätöstä

Toimintakeskus sijaitsee osoitteessa Harjuntie 2. Kuva on sisäpihalta eli rakennuksen toisella puolella kulkee Kärnäntie. Vasemmalla näkyy vuonna 1990 rakennettua laajennusosaa ja oikealla rakennuksen alkuperäinen osa vuodelta 1980.

Julkaistu:

Aihe:

UUSI kunnanvaltuusto ja uusi kunnanhallitus alkavat vähitellen päättää Lappajärven kunnan asioista. Heti alkutaipaleella luottamushenkilöt joutuvat pohtimaan, mitä tapahtuu kosteusvaurioista kärsineelle Harjun toimintakeskukselle.

Kunnan tekninen lautakunta on pyytänyt kunnanhallituksen kannanottoa rakennuksen korjaustöiden jatkamisesta. Lopullinen päätösvalta talousarvion määrärahoista kuuluu valtuustolle.

Tiloissa oli vuokralla Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, joka järjesti siellä kehitysvammaisten ja mielenterveyskuntoutujien työ- ja päivätoimintaa. Sisäilmaongelmien takia toiminta siirtyi keväällä 2015 entiseen valtion virastotaloon Kärnäntien varrelle.

Koko juttu julkaistiin Järviseudun Sanomissa 23/2017.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.