Hyötykäyttöasema Pukkilantielle

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Uusi hyötykäyttöasema sijoitetaan Evijärvellä Pukkilantien varteen pururadan parkkipaikan läheisyyteen. Aseman rakentamiseksi käynnistetään kaavamuutos, sillä tällä hetkellä alue on merkitty kaavassa virkistys- ja ulkoilualueeksi. Pusikoitunut alue on toiminut aikoinaan Evijärven energialaitoksen varastoalueena.

Hyötykäyttöaseman paikasta päätti eilen kokoustanut kunnanhallitus.

Lue aiheesta lisää huomenna ilmestyvästä Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.