Timo Loiva vaihtoi urasuunnitelmiaan abikeväänä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Tänään Evijärven lukiossa ylioppilaslakin painaa päähänsä 20 nuorta. Yksi tuoreista ylioppilaista on Timo Loiva, joka yllätti monet kaverinsa hakemalla opiskelemaan ympäristö- ja energiatekniikan diplomi-insinööriksi. Musiikkikasvatus oli vasta kakkosena.

Loiva on harrastanut musiikkia viisivuotiaasta asti, ja musiikinopettajan ammatti on ollut nuoren miehen kestohaave. Yhteishakukaavakkeita täyttäessä Loiva alkoi kuitenkin pohtia myös muita vaihtoehtoja. Nyt häntä odottaakin opiskelupaikka Tampereen teknillisessä yliopistossa.

– Tärkeä ala, jossa on myös hyvät työllistymis- ja ansaintamahdollisuudet, Loiva luonnehtii valitsemaansa ympäristö- ja energiatekniikkaa.

Aivan puskasta Loiva ei diplomi-insinöörin opintoja repäissyt, sillä hän on suorittanut lukiossa pitkän matematiikan ja fysiikan opinnot.

Vaikka urasuunnitelmat ovatkin nyt vaihtuneet, Loiva aikoo edelleen jatkaa musiikin harrastamista.

Keskiviikkona 31.5. ilmestyneestä Järviseudun Sanomista voi lukea lisää ammattiin valmistuneiden ja kevään ylioppilaiden mietteitä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.