Rengastarvike täytti pyöreitä

Yrittäjä Ari Sulkakoski.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Yrittäjä Ari Sulkakoski kertoo, että vuosikymmenen aikana asiakkaiden tarpeet ovat muuttuneet. Esimerkiksi renkaanvaihtopalvelun ostaminen on nykyään yleistä. Monet vaihdattavat renkaat mieluummin ammattilaisella kuin ponnistelevat vaihdon kanssa itse omalla kotipihallaan.

– Myös renkaiden säilytykselle on kysyntää, kertoo Sulkakoski.

Tänä vuonna kylmät ja epävakaiset on lykännyt renkaidenvaihtosesonkia tavanomaista myöhemmäksi.

Lue aiheesta lisää tuoreimmasta JS-digistä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.