Rengastarvike täytti pyöreitä

Yrittäjä Ari Sulkakoski.
Evijärveläisen AP Rengastarvike Oy:n perustamisesta on tänä keväänä tullut kuluneeksi kymmenen vuotta.

Yrittäjä Ari Sulkakoski kertoo, että vuosikymmenen aikana asiakkaiden tarpeet ovat muuttuneet. Esimerkiksi renkaanvaihtopalvelun ostaminen on nykyään yleistä. Monet vaihdattavat renkaat mieluummin ammattilaisella kuin ponnistelevat vaihdon kanssa itse omalla kotipihallaan.

– Myös renkaiden säilytykselle on kysyntää, kertoo Sulkakoski.

Tänä vuonna kylmät ja epävakaiset on lykännyt renkaidenvaihtosesonkia tavanomaista myöhemmäksi.

Lue aiheesta lisää tuoreimmasta JS-digistä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.