Valmiiksi kirjoitettu puhe ja muita konnuuksia

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärven lukion abiturientit viettivät penkinpainajaisiaan perinteikkäin rituaalien.

Ohjelmaan kuului muun muassa leikkimielisiä kilpailuja, joissa abit käskyttivät nuorempia ikäluokkia. Abit olivat muun muassa kirjoittaneet valmiiksi usean metrin mittaisen puheen, jonka jatkavaan vuosikurssiin kuuluva Aino Kinnunen joutui esittämään. Kinnuselle mikrofonia piteli Pikku Myyksi pukeutunut abiturientti Mari Pohjo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.