Vuonna 1973 lukion Vimpelissä aloittaneet kohtasivat Lakeaharjulla 

Kuvassa Pirjo Havinen (lehtori), Heini Ylisuutari (Nuolikoski), Jarmo Seppä, Satu Toivola, Helena Visti, Anna-Maija Korkea-aho (Ahola), Maija-Liisa Paalijärvi (Koskela), Tiina Vahtera, Harri Viitaniemi, Vesa kataja, Hannu Männikkö ja Matti Lehto (lehtori).
Kuvassa Pirjo Havinen (lehtori), Heini Ylisuutari (Nuolikoski), Jarmo Seppä, Satu Toivola, Helena Visti, Anna-Maija Korkea-aho (Ahola), Maija-Liisa Paalijärvi (Koskela), Tiina Vahtera, Harri Viitaniemi, Vesa kataja, Hannu Männikkö ja Matti Lehto (lehtori).
Kuvassa Pirjo Havinen (lehtori), Heini Ylisuutari (Nuolikoski), Jarmo Seppä, Satu Toivola, Helena Visti, Anna-Maija Korkea-aho (Ahola), Maija-Liisa Paalijärvi (Koskela), Tiina Vahtera, Harri Viitaniemi, Vesa kataja, Hannu Männikkö ja Matti Lehto (lehtori).
Kuvassa Pirjo Havinen (lehtori), Heini Ylisuutari (Nuolikoski), Jarmo Seppä, Satu Toivola, Helena Visti, Anna-Maija Korkea-aho (Ahola), Maija-Liisa Paalijärvi (Koskela), Tiina Vahtera, Harri Viitaniemi, Vesa kataja, Hannu Männikkö ja Matti Lehto (lehtori).

VUONNA 1973 lukionsa Vimpelissä aloittaneet tapasivat toisensa Lakis Areenalla Vimpelin Lakeaharjulla. Jarmo Seppä kertoi, että 6A luokka muuttui lukion myötä, peruskoulu-uudistuksen myötävaikutuksella 1 A luokaksi 50 vuotta sitten vuonna 1973. Alkuperäinen vahvuus oli 18 oppilasta, joista yksi on edesmennyt.  

Nyt paikalla oli 10 silloista lukionsa aloittanutta ja lehtorit Pirjo Havinen sekä Matti Lehto. Heikki Salmela esitteli Lakis Areenaa kyläseuran puolesta. Lakeaharjulta matka jatkui Nelimarkka-museoon Alajärvelle, josta takaisin pyöreälle kirkolle. Vimpelissä katsastettiin Saarikenttä, Kuntalaisten olohuone ja pesismuseo. Loppuruokailu oli järjestetty Lakeaharjulle Välilaskuun.  

Haastattelin jälkikäteen erästä osallistujaa, ja jatkot jossakin päin Vimpeliä olivat olleet kuulemma erinomaisen hauskat.  

Hannu Takala

Tällaistakin on kirjoitettu luokkakokousteemaa sivuten

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.