Järviseutulaista osaamista Isonkyrön 1700-luvun markkinoilla 

Esa Viinamäki osallistui 1700-luvun markkinoille.
Esa Viinamäki osallistui 1700-luvun markkinoille.
Esa Viinamäki osallistui 1700-luvun markkinoille.
Esa Viinamäki osallistui 1700-luvun markkinoille.

VIIKONLOPPUNA käydyillä 1700-luvun markkinoilla Isossakyrössä oli mukana myös Wiinapuu, joka on yhden miehen verstas Lappajärvellä. Se valmistaa sisustus- ja käyttöesineitä puuta ja rautaa yhdistäen.  

−Ainakin kymmenen vuotta olen jo ollut myymässä täällä Isonkyrön markkinoilla. Täällä on mukava tunnelma ja tuttuja kävijöitä. Tänä kesänä olen ollut vain kaksilla markkinoilla myymässä, täällä ja Lappajärven markkinoilla, kertoi Esa Viinamäki.  

Isonkyrön 1700-luvun markkinoilla koettiin melkoinen kävijäryntäys, sillä markkinat keräsivät kolmen päivän aikana yli 20 000 kävijää. 

Luitko jo nämä jutut?

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/08/15/antti-isotalon-juuret-evijarvella-sieltako-mahtoivat-haijyys-ja-pahapaisyys-olla-peraisin/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/08/11/muistoja-lappajarven-nuoriseuratalolta/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/08/09/60-vuotta-lento-onnettomuudesta-evijarvella/
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.