Heinineva – Hengellinen haastaja Hengiksellä

Jani Heinineva sanoo, että parasta työssä on, kun nuori oivaltaa jotain itsestään tai elämästä tai hengellisyydestä. Kuva Heininevan albumista.
Jani Heinineva sanoo, että parasta työssä on, kun nuori oivaltaa jotain itsestään tai elämästä tai hengellisyydestä. Kuva Heininevan albumista.
Jani Heinineva sanoo, että parasta työssä on, kun nuori oivaltaa jotain itsestään tai elämästä tai hengellisyydestä. Kuva Heininevan albumista.
Jani Heinineva sanoo, että parasta työssä on, kun nuori oivaltaa jotain itsestään tai elämästä tai hengellisyydestä. Kuva Heininevan albumista.
JANI HEININEVA tuli Lappajärvelle seurakunnan nuorisotyöhön harjoittelijaksi vuonna 2010, samoin kahtena seuraavana vuonna. Lappajärvi jäi muhimaan hänen mieleensä yli kymmeneksi vuodeksi. Kun kirkkoherra syksyllä 2022 soitti, hän oli valmis palaamaan, vaikka omalla kotipaikkakunnalla oli ...

JANI HEININEVA tuli Lappajärvelle seurakunnan nuorisotyöhön harjoittelijaksi vuonna 2010, samoin kahtena seuraavana vuonna. Lappajärvi jäi muhimaan hänen mieleensä yli kymmeneksi vuodeksi. Kun kirkkoherra syksyllä 2022 soitti, hän oli valmis palaamaan, vaikka omalla kotipaikkakunnalla oli …

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.