Veteen vähintään 50 millin verkot

Julkaistu:

Aihe:

Sunnuntaista lähtien kannattaa katsoa tarkasti, millaiset verkot laittaa Lappajärveen. Solmuvälin pitää olla vähintään 50 millimetriä.

Ensi vuonna Lappajärven syvänteistä ei saa enää kalastaa verkoilla, joiden solmuväli on 25–49 millimetriä, eli niin sanotuilla välikoon verkoilla. Välikoon verkkoja saa kuitenkin edelleen käyttää alueilla, joilla vettä on neljä metriä tai vähemmän.

Mainos

Lue lisää Järviseudun Sanomista 52/2016.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.