Yhteistyöllä yrittäjyyttä

Finnvera Oyj:n Pohjanmaan alue ja Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy (JPYP) kehittävät yhteistyötään edelleen uusien yritysten saamiseksi alueelle. Niiden tavoitteena on tukea pienyrittäjien, erityisesti alkavien yrittäjien, liikeideoiden kehittämistä ja yritystoiminnan käynnistämistä sekä edistää Finnveran yritystutkimusta ja rahoituspäätösten valmistelua.

-Tilanteissa, joissa JPYP:n asiakas ilmoittaa hakevansa Finnveran rahoitusta, JPYP:n yritysneuvoja laatii Finnveran päätöksenteon tueksi asiakasyrityksen toimintaedellytyksistä ja yrittäjän yrittäjäominaisuuksista lausunnon määrämuotoisella lomakkeella. Finnvera käyttää saamiaan lausuntoja aloittavien pienyritysten rahoitushakemusten käsittelyssä. Finnvera myös ohjaa alkavia yrittäjiä käyttämään JPYP:n neuvontapalveluita, kertoo JPYP:n toimitusjohtaja Vesa Alanko-Luopa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Oppilaat ja henkilökunta ovat saaneet syksyn aikana koulutusta kuvaukseen. On pohdittu valokuvauksen tekniikkaa ja kuvausta taiteena

Koulukuvat toisella tavoin

KOULUKUVIEN hinnat ja suuret koulukuvien hinnankorotukset puhuttavat jälleen. Monessa koulussa on päädytty ratkaisuun, ettei kaverikuvia

Oppilaat ja henkilökunta ovat saaneet syksyn aikana koulutusta kuvaukseen. On pohdittu valokuvauksen tekniikkaa ja kuvausta taiteena

Koulukuvat toisella tavoin

KOULUKUVIEN hinnat ja suuret koulukuvien hinnankorotukset puhuttavat jälleen. Monessa koulussa on päädytty ratkaisuun, ettei kaverikuvia

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.