Yhteistyöllä yrittäjyyttä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Finnvera Oyj:n Pohjanmaan alue ja Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy (JPYP) kehittävät yhteistyötään edelleen uusien yritysten saamiseksi alueelle. Niiden tavoitteena on tukea pienyrittäjien, erityisesti alkavien yrittäjien, liikeideoiden kehittämistä ja yritystoiminnan käynnistämistä sekä edistää Finnveran yritystutkimusta ja rahoituspäätösten valmistelua.

-Tilanteissa, joissa JPYP:n asiakas ilmoittaa hakevansa Finnveran rahoitusta, JPYP:n yritysneuvoja laatii Finnveran päätöksenteon tueksi asiakasyrityksen toimintaedellytyksistä ja yrittäjän yrittäjäominaisuuksista lausunnon määrämuotoisella lomakkeella. Finnvera käyttää saamiaan lausuntoja aloittavien pienyritysten rahoitushakemusten käsittelyssä. Finnvera myös ohjaa alkavia yrittäjiä käyttämään JPYP:n neuvontapalveluita, kertoo JPYP:n toimitusjohtaja Vesa Alanko-Luopa.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA