Veto putsasi palkintopöydän

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vedon Superpesis-joukkueen Sami Haapakoski pokkasi Vuoden pesäpalloilijan pystin pesisväen kauden päätösristeilyllä. Hänet valittiin Vuoden pesäpalloilijaksi myös vuonna 2009. Miesten pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin puolestaan Vedon Janne Mäkelä. Vetoa toista kautta käskyttänyt Sami-Petteri Kivimäki sai Vuoden pelinjohtaja -palkinnon.

Mestarijoukkueen palkintosadetta täydensi Henri Puputti, joka on sekä Vuoden Subway -kultakypäräpelaaja, Iltalehden Leijona-pelaaja sekä Vuoden tehopelaaja. Sami Haapakosken lauantai-illan toinen henkilökohtainen palkinto tuli kärkilyööntitilaston ykkössijasta.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.