Hyvä On -messuille ehtii vielä tänään

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Hyvä On -messut jatkuvat Evijärven nuorisoseuralla vielä tänään sunnuntaina. Ovet avautuvat kello 10.

Terveyteen ja hyvinvoinnin teemoihin pureutuvassa tapahtumassa on tarjolla aiheeseen liittyviä tuotteita, palveluita ja luentoja. Ensimmäinen luento alkaa tänään kello 10.30, jolloin ratkaisukeskeinen valmentaja Eeva-Liisa Hamari puhuu aiheesta “Tule ja nollaa pääsi, naura itsesi rennoksi”.

Psykologi ja terapeutti Juha Siira luennoi puolestaan tunnejumeista. Kansanlääkintäseuran ja perinnehoitojen neuvottelukunnan puheenjohtaja Päiviä Vertasen aiheena on kivun poisto ja elämänlaadun parantaminen.

Mainos

Lauantaina alkaneet messut huipentuu vuoden 1997 tangokuninkaan Matti Korkialan omaelämänkerralliseen konserttiin, joka alkaa kello 14.

Hyvä On -messujen tunnelmia voi seurata tapahtuman Facebook-sivuilta.

Tapahtuman järjestää Järviseudun Sanomia kustantava Järviseudun Mediatalo Oy.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.