Väinöntalon kesäteatteriin kaivataan esiintyjiä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärven harrastajateatteri on alkanut harjoitella Väinö Tuomaalan (1916-1975) elämään pohjautuvaa näytelmää, jota esitetään ensi kesänä Tuomaalan perustaman Järviseudun museon eli Väinöntalon pihapiirissä. Aila Järvelän kirjoittaman näytelmän ohjaa Katja Kujala.

Tuomaalan henkilökuvaan pureutuva näytelmä kertoo miehen nuoruusvuosista aina viimeiseen päivään asti. Päähenkilön lisäksi näytelmään on kirjoitettu paljon erilaisia sivurooleja. Puherooleja on yhteensä parikymmentä, eikä kaikkia osia ole vielä miehitetty.

Katja Kujalan mukaan näytelmän esiintyjäkaartiin kaivataan vielä lisää väkeä. Vapaana on muutamia 20-40-vuotiaiden naisten ja miesten rooleja sekä 10- ja 15-vuotiaiden poikien roolit. Tarjolla olevat puheroolit ovat sivuosia.

Puheroolien lisäksi esiintyjiä tarvitaan joukkokohtauksiin.

Näytelmän ensi-ilta on heinäkuun 9. päivänä. Näytelmää esitetään kesän aikana kymmenkunta kertaa. Esitykset ovat osa Väinö Tuomaalan syntymän 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.