Lappajärven Nuorisoseuralla kohtalonhetki

Julkaistu:

Aihe:

Runsaan viikon kuluttua sunnuntaina 13. maaliskuuta kello 12 on kohtalonhetki Lappajärven Nuorisoseuralle. Yhdistykselle järjestetään silloin ylimääräinen yleinen kokous seurantalolla.
Jos kokouksessa ei synny kipinää toiminnan käynnistämiseksi uudelleen, yli sata vuotta Nissintien varrella seissyt seurantalo saattaa päätyä myytäväksi pakkohuutokaupalla.
– Lappajärven Nuorisoseuraa voi kuvailla sammuneeksi nuorisoseuraksi, sanoo Etelä-Pohjanmaan Nuoriseuran toiminnanjohtaja Sanna Paloniemi.
– Sillä ei ole ollut toimintaa ehkä noin neljään tai viiteen vuoteen. Melkein saman ajan seurantalolla on ollut sähköt poikki, eli rakennus on kylmillään.
Tänä talvena Etelä-Pohjanmaan Nuoriseura pelasti Lappajärven nuorisoseurantalon joutumasta huutokauppameklarin vasaran alle. Maakunnan nuorisoseurojen piirijärjestö maksoi pankille noin 750 euron erääntyneen velanlyhennyksen.

Lue lisää keskiviikkona 2.3. julkaistusta Järviseudun Sanomien numerosta 9/2016.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.