Kraatterihiihto järjestetään Hernesniemessä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Ensi sunnuntaina Lappajärvellä järjestetään Kraatterihiihto. Se on yksi JS-hiihtelyn neljästä osakilpailusta.
Paikkana ovat Hernesniemen ladut lähellä golfkentän huoltorakennusta. Kilpailukeskus on Kaskentien varrella, Lappajärven metsästysseuralta vuokratulla Hernesniemen metsästysmajalla. Siellä ilmoittaudutaan kello 9.00-11.30 ja saadaan kisan jälkeen palkinnot. Osanottomaksuun sisältyvät mehu, osanottomitali ja arvottavat palkinnot.
Kilpasarjojen hiihtäjät lähtevät kello 12.00, retkisarjalaiset voivat lähteä jo aikaisemmin.
Kraatterihiihto järjestettiin myös viime vuonna Hernesniemessä, mutta kilpailukeskus oli silloisessa Kylpylä Kivitipussa.
Perinteisin hiihtoreitti on kulkenut Kärnänsaaren ympäri. Latua pyritään pitämään avoimena kolmena talvilomaviikkona eli viikkoina 8, 9 ja 10.
Kärnänsaaren ympäri on tälläkin hetkellä latu. Itäkylän puolella saarta se on paremmassa kunnossa kuin Länsirannan puolella. Länsipuolella on paikoitellen noussut railoista vettä jäälle.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.