Kauhavan vuodeosasto siirtyy Lappajärvelle

Julkaistu:

Aihe:

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen yhtymähallitus päätti syyskuussa, että Kauhavan terveysaseman toinen kerros poistuu käytöstä loppuvuoden aikana. Syynä ovat kiinteistön sisäilmaongelmat.
Lähdössä on lyhytaikaishoidon vuodeosasto eli niin sanottu sairaalaosasto. Väistöä varten sopivia tiloja löytyy Lappajärven ja Ylihärmän terveysasemilta.
–Lyhytaikaishoidon vuodeosasto siirtyy Kauhavalta pääsääntöisesti Lappajärvelle. Siellä vuodeosasto laajenee väliaikaisesti noin 35-paikkaiseksi, toteaa Kaksineuvoisen henkilöstö- ja hoitotyön johtaja Terhi Haapala.
–Tietenkin tehdään potilasprofilointia, jotta jokaiselle löytyy sopivin paikka, mutta vaativaa hoitoa tarvitsevat potilaat tulevat olemaan ensisijaisesti Lappajärvellä.

Lue koko juttu Järviseudun Sanomista 43/2015.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.