Lomat Inassa, elämä miljoonakaupungissa maailmaa parantaen

Brasiliassa asuva ja työskentelevä evijärveläisjuurinen Sari Koivukangas kokee tärkeänä nostaa esille tietoa, jonka perusteella jokainen voi parantaa omaa elämäänsä ja järjestelmien epäkohtia. Lastenkirjoissaan hän lähestyy esimerkiksi ristiriitoja ja toisten hyväksymistä rakentavasta näkökulmasta.
Brasiliassa asuva ja työskentelevä evijärveläisjuurinen Sari Koivukangas kokee tärkeänä nostaa esille tietoa, jonka perusteella jokainen voi parantaa omaa elämäänsä ja järjestelmien epäkohtia. Lastenkirjoissaan hän lähestyy esimerkiksi ristiriitoja ja toisten hyväksymistä rakentavasta näkökulmasta.
Brasiliassa asuva ja työskentelevä evijärveläisjuurinen Sari Koivukangas kokee tärkeänä nostaa esille tietoa, jonka perusteella jokainen voi parantaa omaa elämäänsä ja järjestelmien epäkohtia. Lastenkirjoissaan hän lähestyy esimerkiksi ristiriitoja ja toisten hyväksymistä rakentavasta näkökulmasta.
Brasiliassa asuva ja työskentelevä evijärveläisjuurinen Sari Koivukangas kokee tärkeänä nostaa esille tietoa, jonka perusteella jokainen voi parantaa omaa elämäänsä ja järjestelmien epäkohtia. Lastenkirjoissaan hän lähestyy esimerkiksi ristiriitoja ja toisten hyväksymistä rakentavasta näkökulmasta.
EVIJÄRVELÄISET juuret näkyvät ja tuntuvat Sari Koivukankaan elämässä. –Mummola täällä Inassa oli meille lapsena makea paikka, täällä vietimme lomia ja vanhempieni ollessa ulkomailla minut lähetettiin tänne hoitoon. Sain viettää aikaa ukin kanssa, joka oli paikallinen vaikuttaj...

EVIJÄRVELÄISET juuret näkyvät ja tuntuvat Sari Koivukankaan elämässä.

–Mummola täällä Inassa oli meille lapsena makea paikka, täällä vietimme lomia ja vanhempieni ollessa ulkomailla minut lähetettiin tänne hoitoon. Sain viettää aikaa ukin kanssa, joka oli paikallinen vaikuttaj…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.