Karvalan Unskin ensimmäinen vuosi on ollut valoisa 

Heli ja Veli-Matti Saariaho ovat tyytyväisiä Unskin saamaan vastaanottoon. Kuva: Karvalan Unski.
Heli ja Veli-Matti Saariaho ovat tyytyväisiä Unskin saamaan vastaanottoon. Kuva: Karvalan Unski.
Heli ja Veli-Matti Saariaho ovat tyytyväisiä Unskin saamaan vastaanottoon. Kuva: Karvalan Unski.
Heli ja Veli-Matti Saariaho ovat tyytyväisiä Unskin saamaan vastaanottoon. Kuva: Karvalan Unski.
VIIME VUODEN toukokuussa Lappajärven Karvalan kylään avautunut Heli ja Veli-Matti Saariahon luotsaama Karvalan Unski on otettu vastaan erittäin positiivisesti. Heli Saariaho sanoo vuoden olleen myötätuulinen.  –Oli vaikea ennakoida minkä verran asiakkaita kävisi. Vuosi on kuitenkin ol...

VIIME VUODEN toukokuussa Lappajärven Karvalan kylään avautunut Heli ja Veli-Matti Saariahon luotsaama Karvalan Unski on otettu vastaan erittäin positiivisesti. Heli Saariaho sanoo vuoden olleen myötätuulinen. 

–Oli vaikea ennakoida minkä verran asiakkaita kävisi. Vuosi on kuitenkin ol…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.