Rintamanaiset tekivät retken Lappajärvelle

Julkaistu:

Aihe:

Eteläpohjalaisten rintamanaisten virkistysretki suuntautui Kivitippu-kylpylään Lappajärvelle.
Linja-auto lähti liikkeelle Kauhajoelta. Rintamanaisia saattajineen nousi kyytiin Ilmajoelta, Seinäjoelta ja Lapualta.
Eteläpohjalaiset rintamanaiset järjestivät vuosikymmenien ajan kesäisin elojuhlan Haapaniemen hiippakuntakartanossa Kuortaneella. Viime kesänä ensimmäisen kerran järjestettiin perinteisen elojuhlan sijaan yhdessäolon päivä Haapaniemessä ja tänä vuonna Lappajärvellä.

Lue lisää Järviseudun Sanomista 28/2015.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.