Pudasjärven Suviseuroihin odotetaan 76 000 seuravierasta

Vuonna 2023 SRK:n Suviseurat järjestettiin Kauhavalla, nyt vuorossa on Pudasjärvi. Kuva: Suviseurojen kuvapalvelu.
Vuonna 2023 SRK:n Suviseurat järjestettiin Kauhavalla, nyt vuorossa on Pudasjärvi. Kuva: Suviseurojen kuvapalvelu.
Vuonna 2023 SRK:n Suviseurat järjestettiin Kauhavalla, nyt vuorossa on Pudasjärvi. Kuva: Suviseurojen kuvapalvelu.
Vuonna 2023 SRK:n Suviseurat järjestettiin Kauhavalla, nyt vuorossa on Pudasjärvi. Kuva: Suviseurojen kuvapalvelu.

SUOMEN Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK) Suviseurat järjestetään Pudasjärvellä 28.6.–1.7.2024. Tämänkertaisten Suviseurojen tunnuslause on ”Olenko minä sinulle rakas?” (Joh. 21:17). Suviseura-alueena on Pudasjärven kaupungin omistama lentokenttä ympäristöineen. Edellisen kerran samalla paikalla on järjestetty Suviseurat vuosina 1998 ja 2013. Suviseurojen järjestelyvastuussa ovat Kuusamon, Jakkukylän, Kiimingin, Posion, Pudasjärven, Ranuan, Taivalkosken, Ylikiimingin ja Yli-Iin rauhanyhdistykset. Suviseurojen arvioitu osallistujamäärä on noin 76 000. Lisäksi odotetaan noin 10 000 päiväkävijää.

KESÄSEURARADIO aloittaa toimintansa 26. kesäkuuta kello 12. Kyseessä on radion juhlavuosi: ensimmäisen kerran SRK:n suviseuraradiota tehtiin 30 vuotta sitten Tornion Suviseuroissa. Muutaman päivän mittainen rupeama on venynyt miltei koko kesän mittaiseksi ja ympärivuorokautiseksi Kesäseuraradioksi vuosien varrella. Radio toteutetaan täysin vapaaehtoisperiaatteella.

Jo ennen aloituspäivää Suviseurojen kotisivulta Katso ja kuuntele -kohdasta voi kuunnella vuosien 2019–2023 Kesäseuraradion ohjelmistoa. Kesäseuraradio kuuluu radiotaajuuksilla Inarista Helsinkiin ja Kristiinankaupungista Lieksaan. Sitä voi kuunnella myös nettiradiona sekä YouTuben kautta. Lähetys kestää 5. elokuuta saakka. Radion ohjelman löytää Kesäseuraradion kotisivulta.

Muistatko nämä?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA