Kauhavan palveluliikenteessä muutoksia elokuussa

Palveluliikenne kilpailutettiin tänä keväänä ja elokuusta lähtien sitä ajaa Pahkakankaan Liikenne koko Kauhavan alueella.
Palveluliikenne kilpailutettiin tänä keväänä ja elokuusta lähtien sitä ajaa Pahkakankaan Liikenne koko Kauhavan alueella.
Palveluliikenne kilpailutettiin tänä keväänä ja elokuusta lähtien sitä ajaa Pahkakankaan Liikenne koko Kauhavan alueella.
Palveluliikenne kilpailutettiin tänä keväänä ja elokuusta lähtien sitä ajaa Pahkakankaan Liikenne koko Kauhavan alueella.

KAUHAVAN KAUPUNKI tuottaa kaikille avointa palveluliikennettä, joka toimii kutsuohjattuna. Palveluliikenne noutaa asiakkaan kotiovelta, vie kotiovelle ja palveluautonkuljettaja avustaa tarvittaessa matkustajia myös autoon. Palveluliikenteen käyttäjäkunta koostuu pääsääntöisesti ikäihmisistä, mutta se on avointa kaikille ikään katsomatta. Matkoista peritään voimassa olevan linja-autotaksan mukainen maksu.

Palveluliikenne kilpailutettiin tänä keväänä ja elokuusta lähtien sitä ajaa Pahkakankaan Liikenne koko Kauhavan alueella. 1. elokuuta alkaen palveluliikenne toimii kutsuohjattuna kello 9 –13  seuraavasti: maanantaisin ja perjantaisin Kauhavalla, tiistaisin Kortesjärvellä, keskiviikkoisin Ylihärmässä ja torstaisin Alahärmässä.

  Kyyti tilataan liikennöintiä edeltävänä päivänä kello 14 mennessä. Maanantain ajot tulee tilata perjantaina. Yhteyshenkilönä toimii toimistosihteeri Tuija Kallionpää.

  Lue myös nämä

  Lue lisää

  Muuta luettavaa

  Jaa tämä juttu:

  Facebook
  X (Twitter)
  LinkedIn
  WhatsApp
  Telegram
  Sähköposti

  Uutiset

  Kirjaudu

  Anna palautetta

  Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.