Järviseudun ammatti-instituutti siirtyi sähköisiin todistuksiin  

JÄRVISEUDUN AMMATTI-INSTITUUTTI (JAMI) otti käyttöön sähköiset todistukset 1. kesäkuuta 2024 alkaen.
JÄRVISEUDUN AMMATTI-INSTITUUTTI (JAMI) otti käyttöön sähköiset todistukset 1. kesäkuuta 2024 alkaen.
JÄRVISEUDUN AMMATTI-INSTITUUTTI (JAMI) otti käyttöön sähköiset todistukset 1. kesäkuuta 2024 alkaen.
JÄRVISEUDUN AMMATTI-INSTITUUTTI (JAMI) otti käyttöön sähköiset todistukset 1. kesäkuuta 2024 alkaen.

JÄRVISEUDUN AMMATTI-INSTITUUTTI (JAMI) otti käyttöön sähköiset todistukset 1. kesäkuuta 2024 alkaen.  

–Sähköinen todistus on pitkäaikaissäilytyksen ja arkistoinnin täyttävän standardin mukainen, PDF/A-formaattiin tallennettu todistustiedosto. Todistus allekirjoitetaan sähköisesti käyttäen EU-hyväksyttyä EUTL-varmennetta. Näin varmistetaan, että todistus on aito, alkuperäinen ja muokkaamaton. Todistuksen aitouden voi varmistaa kuka tahansa Digi- ja väestöviraston (DVV) validaattorilla tai Jamin verkkosivuilta löytyvällä Atomi-validaattorilla, kertoo tietohallintopäällikkö Mikko Kalijärvi

Sähköiset todistukset aukeavat kaikilla ohjelmistoilla, joilla tavallisetkin PDF-tiedostot voidaan avata. Valmistumispäivänä opiskelijat saavat henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseensa latauslinkin, josta sähköisen todistuksen voi ladata. Latauslinkki on voimassa 30 vuorokautta, joten todistus on ladattava välittömästi sen saavuttua sähköpostiin. 

Opiskelijoita suositellaan tallentamaan sähköinen todistus useaan eri sijaintiin, kuten tietokoneelle, muistitikulle, henkilökohtaiseen sähköpostilaatikkoon liitetiedostona, pilvitallennuskohteeseen ja esimerkiksi lähiomaisen sähköpostilaatikkoon liitetiedostona. Näin varmistetaan, että todistus säilyy tallessa, vaikka yksi tallennuspaikka menisi rikki. 

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.