Kaikenkarvaiset kaverit kokoontuvat Kortesjärvellä

Antti Kaatrasalo ja Loki (vas), Tilda ja Juliaana ohjaajansa kanssa sekä Timo Kontiainen ja Börje treenaavat ahkerasti.
Antti Kaatrasalo ja Loki (vas), Tilda ja Juliaana ohjaajansa kanssa sekä Timo Kontiainen ja Börje treenaavat ahkerasti.
Antti Kaatrasalo ja Loki (vas), Tilda ja Juliaana ohjaajansa kanssa sekä Timo Kontiainen ja Börje treenaavat ahkerasti.
Antti Kaatrasalo ja Loki (vas), Tilda ja Juliaana ohjaajansa kanssa sekä Timo Kontiainen ja Börje treenaavat ahkerasti.
KESKIVIIKKOISIN Kortesjärven vanhan S-marketin takana ja kirjaston sivustalla treenaavat koirat omistajineen. Näyttelytreenien ohjaajana toimii Elina Viirumäki Alajärveltä. Timo Kontiainen ilmoittelee harkoista sosiaalisen median kanavilla. –Mukava, jos lehdenkin kautta saadaan treenit ih...

KESKIVIIKKOISIN Kortesjärven vanhan S-marketin takana ja kirjaston sivustalla treenaavat koirat omistajineen. Näyttelytreenien ohjaajana toimii Elina Viirumäki Alajärveltä. Timo Kontiainen ilmoittelee harkoista sosiaalisen median kanavilla.

–Mukava, jos lehdenkin kautta saadaan treenit ih…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.