Kylvöt siunattiin Evijärven kirkonmäellä

Seurakuntapastori Noora Granvik ja maanviljelijä Mikko Saarijärvi Antti Mäkisen pellolla. Kuva: Satu Saarijärvi.
Seurakuntapastori Noora Granvik ja maanviljelijä Mikko Saarijärvi Antti Mäkisen pellolla. Kuva: Satu Saarijärvi.
Seurakuntapastori Noora Granvik ja maanviljelijä Mikko Saarijärvi Antti Mäkisen pellolla. Kuva: Satu Saarijärvi.
Seurakuntapastori Noora Granvik ja maanviljelijä Mikko Saarijärvi Antti Mäkisen pellolla. Kuva: Satu Saarijärvi.
EVIJÄRVEN kylvöjen siunaustilaisuuksissa 23. toukokuuta aikaisemmasta poiketen viljan siemenet kylvi kylvövakasta perinteisesti Antti Mäkisen peltoon seurakuntapastori Noora Granvik. Tällaista käytäntöä toivottiin jatkossakin. Sää suosi ja luonto kukoisti runsaan kirkkokansan ollessa ...

EVIJÄRVEN kylvöjen siunaustilaisuuksissa 23. toukokuuta aikaisemmasta poiketen viljan siemenet kylvi kylvövakasta perinteisesti Antti Mäkisen peltoon seurakuntapastori Noora Granvik. Tällaista käytäntöä toivottiin jatkossakin.

Sää suosi ja luonto kukoisti runsaan kirkkokansan ollessa …

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.