LaVen naiset turnausvoittoon

Lavettaret pelasi lauantaina kotiturnauksen.
Lavettaret pelasi lauantaina kotiturnauksen.
Lavettaret pelasi lauantaina kotiturnauksen.
Lavettaret pelasi lauantaina kotiturnauksen.

LAUANTAINA varsin hyvässä säässä pelattiin Lappajärven Veikkolan pesäpallostadionilla kolme ottelua: turnauksessa olivat kotijoukkueen lisäksi mukana Jyväskylän Kirittäret ja Jalasjärven Jalas. Kaksi ensimmäistä ottelua olivat tasaista vääntöä kolmostilanteiden valossa ja molemmat pelit menivät kotiutuslyöntikilpailuun.

LaVen pelatessa Jalasta vastaan se voitti ensimmäisen jakson 2–1 ja toisen Jalas 7–8, kotiutuslyöntikilpailua vietiin kahdeksalla pelaajalla ja ratkaisua ei tullut. Aikataulun vuoksi peliä ei jatkettu ja tulos tasattiin 1–1. LaVen juoksut jakautui tasaisesti joukkueessa.

Myös Jalaksen ja Kirittärien peli oli tasaista vääntöä. Molemmat voittivat jaksonsa ja Kirittäret voitti kotiutuslyöntikilpailun 2–1 (jaksot 2–1 ja 0–4). Kirittärien kokoonpanossa oli muun muassa superin kokemuksella Johanna Vikman.

Viimeinen ottelu LaVen ja Kirittärien välillä oli Kirittärien osalta ulkopelivirheiden sävyttämää ja kolmostilanteetkin menivät varsin selkeästi kotijoukkueelle, 16–3. Ottelu päättyi 2–0 Kirittärien saamatta juoksuakaan. LaVe:n jokerit, Kangas ja Särkijärvi löivät joukkueensa 11 juoksusta seitsemän, yksi tuli harhaheitolla.

Ykköspesiskausi alkaa keskiviikkona

LAVETTARIEN kausi Ykköspesiksessä käynnistyy keskiviikkona 8. toukokuuta Tyrnävällä. Kotiavaus pelataan lauantaina 11. toukokuuta kello 17 alkaen – vastassa ovat Lappeenrannan PesäYsit.

Lasse Pippola

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.