Jenni Hyyppä komeasti viides EM-kisoissa

Jenni Hyyppä saavutti EM-kisojen viidennen sijan. Kuva: Janna Manner.
Jenni Hyyppä saavutti EM-kisojen viidennen sijan. Kuva: Janna Manner.
Jenni Hyyppä saavutti EM-kisojen viidennen sijan. Kuva: Janna Manner.
Jenni Hyyppä saavutti EM-kisojen viidennen sijan. Kuva: Janna Manner.

Jenni Hyyppä sijoittui upeasti viidenneksi Espanjan Santa Susannassa käydyssä fitnessin EM-kisojen Women’s physique yleinen  -sarjassa. Lappajärveläissyntyinen Hyyppä raivasi tiensä kuuden kilpailijan finaaliin alkukarsinnan kautta. Tunnelmat olivat kisan jälkeen iloiset.

– Olen erittäin tyytyväinen, nyt sain parannettua myös vapaaohjelmaani. Onnistuminen kovassa seurassa lämmittää paljon.

Lisäpontta kisaan toi yllättävä kohtaaminen.

– Mieheni ja tyttäreni olivat päättäneet lähteä kannustamaan. Heidän saapumisensa oli täydellinen yllätys, mikä toi paljon lisäenergiaa. Oli hienoa kuulla heidän kannustushuutojaan lavalle.

Hyyppä saavutti jo aiemmin Ruotsissa käydyssä kisassa Physique Masters + 35-vuotiaiden sarjan voiton sekä Women’s physique yleinen  -sarjan kakkostilan. Sitä ennen kaulaan ripustettiin Masters + 35-vuotiaiden SM-kulta sekä yleisen sarjan voitto.

– Kisakausi on mennyt paljon paremmin kuin osasin ennakkoon kuvitellakaan. Onneksi paras suoritus osui lopulta kauden kohokohtaan.

Hyyppä viettää seuraavaksi ansaitusti muutaman viikon treenitauon.

– Sen jälkeen jatkuu työteko yhdessä valmentaja Teemu Niemen kanssa. Seuraavista kisoista en osaa sanoa, uskoisin niiden menevän ensi vuoden puolelle, sillä nyt takana on todella rankka rypistys.

Hyyppä työskentelee Järviseudun ammatti-instituutin Alajärven ja Alavuden toimipisteissä opettajana. Hän on myös yksi Lappajärven kesäteatterin omistajista yhdessä miehensä Kristian Hyypän sekä Miika Lahnalammen kanssa.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.